Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิไลลักษณ์ สุวะโซโน | - |
dc.contributor.author | ซัฟรา หะยีหะมะ | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-05T04:48:21Z | - |
dc.date.available | 2022-09-05T04:48:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17450 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | การกลายพันธุ์เชื้อรา | en_US |
dc.subject | การผลิตกรดแล็กติก | en_US |
dc.title | การปรับปรุงสายพันธุ์เชื้อรา Rhizopus oryzac CO18 ด้วยวิธีการกลายพันธุ์เพื่อการผลิตกรดแลกติกโดยวิธีการหมักแบบแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Strain Improvement of rhizopus oryzae CO18 by mutation for lactic acid production by solid state fermentation | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
418149.pdf | 9.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License