Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสายัณห์ สดุดี-
dc.contributor.authorวิชณีย์ ออมทรัพย์สิน-
dc.date.accessioned2021-11-16T04:07:48Z-
dc.date.available2021-11-16T04:07:48Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17328-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectทุเรียน การปลูกen_US
dc.subjectมังคุด การปลูกen_US
dc.subjectเงาะ การปลูกen_US
dc.subjectลองกอง การปลูกen_US
dc.titleการศึกษาการใช้น้ำของต้นทุเรียน มังคุด เงาะ และลองกองโดยวิธีพลัส์ความร้อนen_US
dc.title.alternativeInvestigation of the water use of Durian, Mangosteen, Rambutan and Longkong Trees by the heat Pulse Techniqueen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174526.pdf4.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons