Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorWilawan Mahabusarakam-
dc.contributor.authorSuwanna Deachathai-
dc.date.accessioned2020-11-27T06:40:43Z-
dc.date.available2020-11-27T06:40:43Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13271-
dc.descriptionThesis (M.Sc.,Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2001en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectBotanical chemistryen_US
dc.subjectDerris scandensen_US
dc.subjectLeguminosaeen_US
dc.titleChemical constituents from Derris scandens and Antioxidation propertiesen_US
dc.title.alternativeองค์ประกอบทางเคมีของเถาวัลย์เปรียงและสมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220883.pdf8.72 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons