Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOpas Bunkoed-
dc.contributor.authorPiyaluk Nurerk-
dc.date.accessioned2020-10-02T04:32:39Z-
dc.date.available2020-10-02T04:32:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13151-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Chemistry)--Prince of Songkla University, 2019en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectChromatographic analysisen_US
dc.subjectFood adulteration and inspectionen_US
dc.subjectFood contamination Analysisen_US
dc.titleDevelopment and application of Sample Preparation Techniques for the Determination of Trace Organic Contaminants in Environment and fooden_US
dc.title.alternativeการพัฒนาและการประยุกต์ใช้เทคนิคการเตรียมตัวอย่างสำหรับวิเคราะห์สารปนเปื้อนอินทรีย์ปริมาณน้อยในสิ่งแวดล้อมและอาหารen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438023.pdf31.16 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons