Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorรวี เถียรไพศาล-
dc.contributor.authorศิรยา ศิลปรัสมี-
dc.date.accessioned2020-08-03T03:55:50Z-
dc.date.available2020-08-03T03:55:50Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13047-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม (วิทยาศาสตร์สุขภาพช่องปาก))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectการรักษาคลองรากฟันen_US
dc.subjectคลอร์เฮกซิดีนen_US
dc.subjectการทำลายเชื้อen_US
dc.titleคุณสมบัติของสารผสมคลอร์เฮกซิดีน, อะเล็กซิดีน หรือออคทินิดีนกับโพลอกซาเมอร์ 407 ศึกษาในหลอดทดลองen_US
dc.title.alternativeProperties of Mixtures of Chlorhexidine, Alexidine or Octenidine Contained in Poloxamer 407 In Vitro Studyen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Dentistry-
dc.contributor.departmentคณะทันตแพทยศาสตร์-
Appears in Collections:650 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432094.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons