Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorProespichaya Kanatharana-
dc.contributor.authorKingkaew Kanchanaratana-
dc.date.accessioned2020-06-08T07:11:00Z-
dc.date.available2020-06-08T07:11:00Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12962-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Analytical Chemistry)--Prince of Songkla University, 2003en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFood contamination Analysisen_US
dc.subjectFood Analysisen_US
dc.subjectDichloroethyleneen_US
dc.subjectEthylene dichlorideen_US
dc.titleDetermination of 1,2-dichloroethane (DEC) contaminated in packaged food by gas chromatography with electron capture detectoren_US
dc.title.alternativeวิเคราะห์สารปนเปื้อน 1,2 ไดคลอโรอีเทน ในอาหารที่บรรจุในบรรจุภัณฑ์ โดยเครื่องแก๊สโครมาโตกราฟฟีด้วยตัวตรวจวัดชนิดตัวตรวจจับอิเล็กตรอนen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240760.pdf4.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.