Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12899
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิจิตรา ลีละศุภกุล | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-18T07:33:12Z | - |
dc.date.available | 2020-05-18T07:33:12Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12899 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ส้ม โรคและศัตรูพืช | en_US |
dc.subject | เชื้อราก่อโรค | en_US |
dc.title | คุณลักษณะของโปรตีโอมในผลสัมต่อการต้านทานโรคซึ่งเหนี่ยวนำโดยสารไลโปเปปไทต์จากแบซิลลัส ซับทิลลิส อิลิซิเตอร์และเชื้อราก่อโรค | en_US |
dc.title.alternative | Proteomic characterization of citrus fruit for disease resistance induced by Bacillus subtilis lipopeptides elicitors and fungal pathogen | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biochemistry) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี | - |
Appears in Collections: | 328 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
431596-abstract.pdf | 497.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.