Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิจิตรา ลีละศุภกุล-
dc.date.accessioned2020-05-18T07:33:12Z-
dc.date.available2020-05-18T07:33:12Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12899-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectส้ม โรคและศัตรูพืชen_US
dc.subjectเชื้อราก่อโรคen_US
dc.titleคุณลักษณะของโปรตีโอมในผลสัมต่อการต้านทานโรคซึ่งเหนี่ยวนำโดยสารไลโปเปปไทต์จากแบซิลลัส ซับทิลลิส อิลิซิเตอร์และเชื้อราก่อโรคen_US
dc.title.alternativeProteomic characterization of citrus fruit for disease resistance induced by Bacillus subtilis lipopeptides elicitors and fungal pathogenen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biochemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
431596-abstract.pdf497.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.