Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorบุญฑริกา ใจกระจ่าง-
dc.contributor.authorดวงกมล จิตภักดี-
dc.date.accessioned2020-04-17T04:02:46Z-
dc.date.available2020-04-17T04:02:46Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12790-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (บช.ม. (การบัญชี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร การบัญชี ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร การเงิน ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.titleผลกระทบของการใช้บัญชีบริหารต่อผลการดำเนินงานทางการเงินของบริษัทในอุตสาหกรรมแปรรูปอาหารทะเลภาคใต้en_US
dc.title.alternativeEffect of Managerial Accounting Implementation on Corporate Financial Performance of Processed Seafood Companies in the Southern Region of Thailanden_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาการบัญชี-
dc.contributor.departmentFaculty of Management Sciences (Accountancy)-
Appears in Collections:464 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420259.pdf862.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.