Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorEkkasit Kumarnsit-
dc.contributor.authorNifareeda Samerphob-
dc.date.accessioned2020-03-20T07:30:14Z-
dc.date.available2020-03-20T07:30:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12723-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Physiology)--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectNeuroanatomyen_US
dc.subjectRats as laboratory animalsen_US
dc.subjectRats Fooden_US
dc.titleAlteration of neural network connectivities following repeated exposures to palatable fooden_US
dc.title.alternativeการเปลี่ยนแปลงของการเชื่อมต่อวงจรประสาทหลังการได้รับอาหารอร่อยซ้ำๆen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Physiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาสรีรวิทยา-
Appears in Collections:338 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
424898.pdf5.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.