Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12714
Title: | ปัจจัยของวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อการเกิดจุดขาวและสมบัติของยางแท่งเกรด 20 |
Other Titles: | Factors of Coagula Raw Rubber that Affecting on white Spots Contaminant and Properties of STR 20 |
Authors: | จุฑารัตน์ อินทปัน วิทวัส ปักนก Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | ยาง |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ ( วท.ม. (เทคโนโลยียาง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12714 |
Appears in Collections: | 932 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
424459.pdf | 4.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.