Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนันทิยา จ้อยชะรัด-
dc.contributor.authorชลทิต สนธิเมือง-
dc.contributor.authorสุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:52:41Z-
dc.date.available2020-02-27T08:52:41Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12656-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.subjectพฤกษศาสตร์การแพทย์en_US
dc.subjectสารต้านแบคทีเรียen_US
dc.subjectปาก จุลชีววิทยาen_US
dc.titleปริมาณสารลูปินิโฟลิน ฤทธิ์ยับยั้งเอนไซม์แอลฟากลูโคซิเคส และฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียในช่องปากของพืชสมุนไพรไทยที่มีชื่อท้องถิ่นว่าชะเอม : Albizia myriophylla, Derris reticulata และ Myriopteron extensumen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Thai Traditional Medicine-
dc.contributor.departmentคณะการแพทย์แผนไทย-
Appears in Collections:190 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432445-Abstract.pdf312.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.