Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุรพล ฐิติธนากุล-
dc.contributor.authorอมรรัตน์ แก้วคุ้มภัย-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:23:49Z-
dc.date.available2020-02-27T08:23:49Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12648-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectหม้อข้าวหม้อแกงลิงen_US
dc.subjectพืชกินแมลงen_US
dc.titleสัณฐานวิทยาและผลของอุณหภูมิต่อการเก็บรักษาละอองเกสรหม้อข้าวหม้อแกงลิงen_US
dc.title.alternativeMorphology and Effect of Temperature on Stoage Life of Nepenthes spp.Pollenen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426590.pdf4.57 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons