Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุติมา ตันติกิตติ-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:13:03Z-
dc.date.available2020-02-27T08:13:03Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12644-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลากะพงขาว อาหารen_US
dc.titleพัฒนาการทางเนื้อเยื่อวิทยาของระบบย่อยอาหารและการพัฒนาอาหารสำเร็จรูปขนาดเล็กสำหรับปลากะพงขาว (Lates calcarifer Bloch) วัยอ่อนen_US
dc.title.alternativeHistological development of digestive tract and development of microparticulate diets for Asian seabass (Lates calcarifer Bloch) larvaeen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432303-Abstract.pdf256.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.