Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12641
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจันทิมา ชั่งสิริพร-
dc.contributor.authorนิรณา ชัยฤกษ์-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:05:29Z-
dc.date.available2020-02-27T08:05:29Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12641-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ข้าวen_US
dc.subjectเวชภัณฑ์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ทางการแพทย์en_US
dc.subjectข้าว พันธุ์สังข์หยดen_US
dc.titleการสกัดสารสำคัญจากข้าวสังข์หยดงอกโดยวิธีสกัดด้วยตัวทำละลายen_US
dc.title.alternativeSolvent Extraction of Active Ingredients from Germinated Sangyod Riceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426581.pdf3.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.