Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรางคณา ชัชเวช-
dc.contributor.authorแวนูรียะห์ แวบือราเฮ็ง-
dc.date.accessioned2020-02-11T03:46:55Z-
dc.date.available2020-02-11T03:46:55Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12536-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (พย.ม. (การผดุงครรภ์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectครรภ์ แง่โภชนาการen_US
dc.subjectเลือดจางในสตรีมีครรภ์ การป้องกันและควบคุมen_US
dc.titleปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อพฤติกรรมบริโภคอาหารและยาเพื่อป้องกันภาวะโลหิตจางของหญิงตั้งครรภ์en_US
dc.title.alternativeFactors Influencing Eating and Taking Iron Supplement Behaviors for Anemia Prevention in Pregnant Womenen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Nursing (Obstetric and Gynaecologic Nursing and Midwifecy)-
dc.contributor.departmentคณะพยาบาลศาสตร์ ภาควิชาการพยาบาลสูติ-นรีเวชและผดุงครรภ์-
Appears in Collections:648 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426450.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.