Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุภาพรรณ ไชยประพัทธ์-
dc.contributor.authorนวพร ธนะสาร-
dc.date.accessioned2019-08-26T03:49:57Z-
dc.date.available2019-08-26T03:49:57Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12285-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมอุตสาหการและระบบ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งแช่แข็งen_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็งen_US
dc.titleการพัฒนาระบบประมวลผลภาพสำหรับการตรวจสอบเส้นดำในการผลิตกุ้งแช่แข็งen_US
dc.title.alternativeDevelopment of an lmage Processing System for Detecting of Vein in FroZen Shrimp Processen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426656.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.