Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12194
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพรพงษ์ สุทธิรักษ์-
dc.contributor.authorศิรินภา มณีแดง-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:16:10Z-
dc.date.available2019-04-02T07:16:10Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12194-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectน้ำมันและไขมัน เมือง (ชุมพร)th_TH
dc.subjectอาหารทอด คุณภาพ เมือง (ชุมพร)th_TH
dc.titleการจัดการน้ำมันทอดซ้ำของผู้จำหน่ายอาหารทอดในพื้นที่เทศบาลตำบลวังไผ่ อำเภอเมือง จังหวัดชุมพรth_TH
dc.title.alternativeRepeated Frying Oil Management of Fried Food Venders in Wangphai Subdistrict Municipality, Muang District, Chumphon Provinceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420189.pdf7.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.