Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRawee Teanpaisan-
dc.contributor.authorPhirawat Wannun-
dc.date.accessioned2019-03-18T03:28:15Z-
dc.date.available2019-03-18T03:28:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12095-
dc.descriptionThesis (M.Sc., (Oral Health Sciences))--Prince of Songkla University, 2016th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectLactobacillusth_TH
dc.subjectTeeth Diseasesth_TH
dc.titlePurification and characterization of antimicrobial protein produced by oral lactobacillith_TH
dc.title.alternativeการทำให้บริสุทธิ์และศึกษาคุณสมบัติของโปรตีนต้านเชื้อจากเชื้อแลคโตบาซิลไลจากช่องปากth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Dentistry (Oral Biology and Occlusion)-
dc.contributor.departmentคณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว-
Appears in Collections:660 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417891.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.