Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริรัศมิ์ ปิ่นสุวรรณ-
dc.contributor.authorอรุณพร อิฐรัตน์-
dc.contributor.authorวิศิษฐ์ เกตุปัญญาพงษ์-
dc.contributor.authorอรุณศรี สุนทรพิธ-
dc.contributor.authorปราณี รัตนสุวรรณ-
dc.contributor.authorฐิติมา ชูโฉม-
dc.date.accessioned2019-03-05T03:09:58Z-
dc.date.available2019-03-05T03:09:58Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11975-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการลดความอ้วนth_TH
dc.subjectสาหร่ายผมนางth_TH
dc.subjectโรคอ้วนth_TH
dc.subjectจำปาดะth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleการพัฒนาเปลือกด้านในจำปาดะและสาหร่ายผมนางเป็นผลิตภัณฑ์ลดความอ้วนth_TH
dc.title.alternativeรายงานฉบับสมบูรณ์ การพัฒนาเปลือกด้านในจำปาดะและสาหร่ายผมนางเป็นผลิตภัณฑ์ลดความอ้วนth_TH
dc.title.alternativeDevelopment of products from Artocarpus champeden and Gracilaria Fisheri for antiobesityth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม-
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์-
Appears in Collections:570 Research
580 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
431411 -Abstract.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.