Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | นภิสพร มีมงคล | - |
dc.contributor.author | ขวัญชนก เกิดทิพย์ | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-21T03:07:26Z | - |
dc.date.available | 2018-10-21T03:07:26Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890 | - |
dc.description | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2561 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพ | th_TH |
dc.subject | ขนมเมอแรงค์ | th_TH |
dc.subject | การกระจายการทำงานเชิงคุณภาพ | th_TH |
dc.title | การประยุกต์ใช้เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพในการพัฒนาขนมเมอแรงค์เพื่อสุขภาพ | th_TH |
dc.title.alternative | Application of Quality Function Deployment for Development of Healthy Meringue Cookies | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering (Industrial Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5910121036.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.