Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริรัศมิ์ ปิ่นสุวรรณ-
dc.date.accessioned2018-07-25T02:38:30Z-
dc.date.available2018-07-25T02:38:30Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11874-
dc.language.isothth_TH
dc.subjectมะขามป้อมth_TH
dc.subjectสารสกัดจากพืชth_TH
dc.subjectยาth_TH
dc.subjectเครื่องสำอางth_TH
dc.titleการศึกษาการเตรียมและความคงตัวของสารสกัดมะขามป้อม เพื่อใช้ในการผลิตภัณฑ์ยา อาหารเสริมสุขภาพ และเครื่องสำอาง (โครงการย่อยที่ 2)th_TH
dc.title.alternativeStudy on preparation and stability of Phyllantus embellica extract for drug health food and cosmeticth_TH
dc.title.alternativeโครงการการศึกษาการเตรียมและความคงตัวของสารสกัดมะขามป้อม เพื่อใช้ในการผลิตภัณฑ์ยา อาหารเสริมสุขภาพ และเครื่องสำอาง (โครงการย่อยที่ 2)th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม-
Appears in Collections:580 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417711-abstract.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.