Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11874
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สิริรัศมิ์ ปิ่นสุวรรณ | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T02:38:30Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T02:38:30Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11874 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.subject | มะขามป้อม | th_TH |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | th_TH |
dc.subject | ยา | th_TH |
dc.subject | เครื่องสำอาง | th_TH |
dc.title | การศึกษาการเตรียมและความคงตัวของสารสกัดมะขามป้อม เพื่อใช้ในการผลิตภัณฑ์ยา อาหารเสริมสุขภาพ และเครื่องสำอาง (โครงการย่อยที่ 2) | th_TH |
dc.title.alternative | Study on preparation and stability of Phyllantus embellica extract for drug health food and cosmetic | th_TH |
dc.title.alternative | โครงการการศึกษาการเตรียมและความคงตัวของสารสกัดมะขามป้อม เพื่อใช้ในการผลิตภัณฑ์ยา อาหารเสริมสุขภาพ และเครื่องสำอาง (โครงการย่อยที่ 2) | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม | - |
Appears in Collections: | 580 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417711-abstract.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.