Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11696
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิธินาถ แซ่ตั้ง | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-12T03:47:23Z | - |
dc.date.available | 2018-03-12T03:47:23Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11696 | - |
dc.description.sponsorship | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ยางพารา วิจัย | th_TH |
dc.subject | ฟองน้ำ การผลิต วิจัย | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การเตรียมและสมบัติของยางฟองน้ำย่อยสลายได้ทางชีวภาพที่เตรียมจากยางธรรมชาติและแป้ง | th_TH |
dc.title.alternative | Preparation and properties of biodegradable sponge rubber based on natural rubber and starch | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Materials Science and Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ | - |
Appears in Collections: | 342 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
412595.pdf | 22.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.