Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภิตา ธนะเศวตร-
dc.date.accessioned2018-03-12T02:29:02Z-
dc.date.available2018-03-12T02:29:02Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11688-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนนth_TH
dc.title.alternativeAnti-inflammatory effects of astaxanthin and astaxanthin-liposome from white shrimp shell on carrageenan-induced paw edema in mouseth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Anatomy)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชากายวิภาคศาสตร์-
Appears in Collections:320 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413107-abs.pdf85.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.