Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11687
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภิตา ธนะเศวตร | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-12T02:29:02Z | - |
dc.date.available | 2018-03-12T02:29:02Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11688 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | ฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนน | th_TH |
dc.title.alternative | Anti-inflammatory effects of astaxanthin and astaxanthin-liposome from white shrimp shell on carrageenan-induced paw edema in mouse | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Anatomy) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชากายวิภาคศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 320 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413107-abs.pdf | 85.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.