Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11563
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ฐิติกา กิจพิพิธ | - |
dc.contributor.author | จิราภา เดชนัครินทร์ | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T09:17:16Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T09:17:16Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11563 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (นิติวิทยาศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เนื้อสัตว์ การเจือปนและการตรวจสอบ | th_TH |
dc.subject | เนื้อสัตว์ การตรวจวิเคราะห์ | - |
dc.title | การประยุกต์ใช้เทคนิคมัลติเพล็กซ์ไดเรคพีซีอาร์สำหรับการระบุชนิดของเนื้อสัตว์ | th_TH |
dc.title.alternative | Application of Multiplex-Direct PCR Technique for Meat Species Identification | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Applied Science) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์ | - |
Appears in Collections: | 340 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
418126.pdf | 5.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.