Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวันดี อุดมอักษร-
dc.contributor.authorกานต์ศศิน เศียรอุ่น-
dc.date.accessioned2018-02-12T09:12:00Z-
dc.date.available2018-02-12T09:12:00Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11420-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เภสัชวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเบาหวาน การรักษาด้วยสมุนไพร-
dc.subjectสารสกัด-
dc.subjectตาล (พืช)-
dc.titleการศึกษาฤทธิ์ลดระดับน้ำตาลในเลือดของสารสกัดชั้นน้ำของใยตาลสุกในหนูขาวมราถูกเหนี่ยวนำให้เป็นโรคเบาหวานด้วยสเตรปโตโซโตซินth_TH
dc.title.alternativeThe Study of Hypogiycemic Effect of Borassus flabellifer Linn. Ripe Fruit Pulp Water Extract in Streptozotocin-induced Diabetic Ratsth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Pharmacology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา-
Appears in Collections:336 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418557.pdf3.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.