Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิมลศรี มิตรภาพอาทร-
dc.date.accessioned2017-12-25T08:49:23Z-
dc.date.available2017-12-25T08:49:23Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11259-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectวิบริโอth_TH
dc.subjectอาหารทะเลth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleการตรวจหาลักษณะที่เกี่ยวข้องกับการก่อโรคในเชื้อ Vibrio cholerae ที่แยกได้จากอาหารทะเลสดth_TH
dc.title.alternativeDetection of virulence-related characteristics among Vibrio cholerae isolated from fresh seafoodth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413270.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.