Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิมลศรี มิตรภาพอาทร | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-25T08:49:23Z | - |
dc.date.available | 2017-12-25T08:49:23Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11259 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | วิบริโอ | th_TH |
dc.subject | อาหารทะเล | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การตรวจหาลักษณะที่เกี่ยวข้องกับการก่อโรคในเชื้อ Vibrio cholerae ที่แยกได้จากอาหารทะเลสด | th_TH |
dc.title.alternative | Detection of virulence-related characteristics among Vibrio cholerae isolated from fresh seafood | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413270.pdf | 3.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.