Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11140
Title: รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ (ฉบับปรับปรุง) โครงการวิจัย ผลของผักน้ำเบตงสดและผักน้ำเบตงปรุงสุกต่อแอคติวิดีของไซโทโครม พี450 1 เอ2 ในหนูขาวผ่านปฏิกิริยาเอ็น-ดีเมทิลเลชันของคาเฟอีน
Other Titles: Effects of fresh- and cooked Betong watercress on cytochrome P450 1A2 activity in rats via N-demethylation reaction of caffeine
ผลของผักน้ำเบตงสดและผักน้ำเบตงปรุงสุกต่อแอคติวิดีของไซโทโครม พี450 1 เอ2 ในหนูขาวผ่านปฏิกิริยาเอ็น-ดีเมทิลเลชันของคาเฟอีน : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ (ฉบับปรับปรุง) โครงการวิจัย
Authors: เบญจมาศ จันทร์ฉวี
สถาพร พฤฒิพรรลาย
ปฤษณา เรืองรัตน์
Faculty of Science (Pharmacology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา
Faculty of Medicine (Biomedical Sciences)
คณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์
Keywords: ผักน้ำเบตง;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11140
Appears in Collections:336 Research
373 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
415890-abstract.pdf114.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.