Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11140
Title: | รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ (ฉบับปรับปรุง) โครงการวิจัย ผลของผักน้ำเบตงสดและผักน้ำเบตงปรุงสุกต่อแอคติวิดีของไซโทโครม พี450 1 เอ2 ในหนูขาวผ่านปฏิกิริยาเอ็น-ดีเมทิลเลชันของคาเฟอีน |
Other Titles: | Effects of fresh- and cooked Betong watercress on cytochrome P450 1A2 activity in rats via N-demethylation reaction of caffeine ผลของผักน้ำเบตงสดและผักน้ำเบตงปรุงสุกต่อแอคติวิดีของไซโทโครม พี450 1 เอ2 ในหนูขาวผ่านปฏิกิริยาเอ็น-ดีเมทิลเลชันของคาเฟอีน : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ (ฉบับปรับปรุง) โครงการวิจัย |
Authors: | เบญจมาศ จันทร์ฉวี สถาพร พฤฒิพรรลาย ปฤษณา เรืองรัตน์ Faculty of Science (Pharmacology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา Faculty of Medicine (Biomedical Sciences) คณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์ |
Keywords: | ผักน้ำเบตง;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11140 |
Appears in Collections: | 336 Research 373 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
415890-abstract.pdf | 114.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.