Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11051
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | องุ่น สังขพงศ์ | - |
dc.contributor.author | สถาพร ทองคำ | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-12T08:56:40Z | - |
dc.date.available | 2017-10-12T08:56:40Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11051 | - |
dc.description | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2556 | - |
dc.title | การเพิ่มผลผลิตของสายการผลิตกุ้งไม่มีหัวแช่แข็งในอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้้า | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering (Industrial Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MENUSCRIPT สถาพร.pdf | 507.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.