Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorทิพรัตน์ หงภัทรคีรี-
dc.contributor.authorเลขา ไสลเพชร-
dc.date.accessioned2017-05-02T08:53:20Z-
dc.date.available2017-05-02T08:53:20Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10887-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectโพรไบโอติก การใช้ประโยชน์th_TH
dc.subjectกุ้งขาว การเจริญเติบโตth_TH
dc.subjectจุลินทรีย์th_TH
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์โปรไบโอติกเพื่อประยุกต์ใช้ในกุ้งขาวth_TH
dc.title.alternativeDevelopment of probiotic product for application in white shrimp (litopenaeus vannamei)th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309469.pdf10.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.