Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10886
Title: การคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติพรีไบโอติกของสารสกัดจากพืชตระกูลถั่ว
Other Titles: Screening for prebiotic properties of lagume extracts
Authors: ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
โสภา บิลละโลย
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: โปรไบโอติก
แบคทีเรีย
สารสกัดจากพืช
พืชตระกูลถั่ว
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10886
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308689.pdf7.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.