Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10848
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorณรงค์ ณ เชียงใหม่-
dc.contributor.authorสุบังอร จิรนิวาตานนท์-
dc.date.accessioned2017-04-28T04:05:28Z-
dc.date.available2017-04-28T04:05:28Z-
dc.date.issued2541-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10848-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectร้านอาหาร สุขาภิบาลth_TH
dc.subjectโคลิฟอร์มแบคทีเรียth_TH
dc.titleสภาวะสุขาภิบาลอาหารของศูนย์อาหารในมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.title.alternativeFood sanitation conditions of food centres in Prince of Songkla universityth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
141350.pdf11.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.