Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10837
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ประภาพร อุทารพันธุ์ | - |
dc.contributor.author | ไพฑูรย์ อรรฆยานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-27T08:31:24Z | - |
dc.date.available | 2017-04-27T08:31:24Z | - |
dc.date.issued | 2536 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10837 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เมล็ดเหรียง | th_TH |
dc.subject | เลคติน | th_TH |
dc.title | การทำให้บริสุทธิ์และศึกษาคุณสมบัติของเลคตินจากเมล็ดเหรียง | th_TH |
dc.title.alternative | Purification and characterization of lectin from Riang beans (Parkia javanica) | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 330 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.