Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกัลยา ศรีสุวรรณ-
dc.contributor.authorกิตติวัฒน์ วงศ์พิศาล-
dc.date.accessioned2017-04-27T03:43:04Z-
dc.date.available2017-04-27T03:43:04Z-
dc.date.issued2537-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10822-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม.(วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectมะม่วงหิมพานต์ การอบแห้งth_TH
dc.subjectเครื่องอบแห้งเมล็ดมะม่วงหิมพานต์th_TH
dc.titleการอบแห้งเนื้อในเมล็ดมะม่วงหิมพานต์ในเครื่องอบแห้งแบบถาดth_TH
dc.title.alternativeCashew kernel drying in tray-dryerth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59411.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.