Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790
Title: อิทธิพลของน้ำต่อการเกิดเนื้อแก้วในผลมังคุด
Other Titles: Influence of water on the incidence of translucent flesh disorder in Mangosteen (Garcinia mangostana Linn) fruits
Authors: สายัณห์ สดุดี
เสาวภา ลิ้มพันธ์อุดม
Faculty of Natural Resources (Plant Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์
Keywords: มังคุด การปลูก
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208560.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.