Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790
Title: | อิทธิพลของน้ำต่อการเกิดเนื้อแก้วในผลมังคุด |
Other Titles: | Influence of water on the incidence of translucent flesh disorder in Mangosteen (Garcinia mangostana Linn) fruits |
Authors: | สายัณห์ สดุดี เสาวภา ลิ้มพันธ์อุดม Faculty of Natural Resources (Plant Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ |
Keywords: | มังคุด การปลูก |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790 |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
208560.pdf | 3.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.