Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชรินทร์ รุกขไชยศิริกุล-
dc.contributor.authorวรรณฤดี แก้วนก-
dc.date.accessioned2017-04-18T04:01:50Z-
dc.date.available2017-04-18T04:01:50Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10780-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เคมีอินทรีย์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเคมีของพืชth_TH
dc.subjectเภสัชวิทยาth_TH
dc.subjectโครมาโตกราฟฟีย์th_TH
dc.subjectสเปกโทรสโกปth_TH
dc.titleองค์ประกอบทางเคมีจากกิ่งของ Garcinia scortechiniith_TH
dc.title.alternativeChemical constituents from twigs of Garcinia scortechiniith_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
176064.pdf7.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.