Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorลดาวัลย์ เลิศเลอวงศ์-
dc.contributor.authorนฤมล นวลวิจิตร-
dc.date.accessioned2017-04-07T07:59:32Z-
dc.date.available2017-04-07T07:59:32Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10736-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเอทิลีนth_TH
dc.subjectปาล์มน้ำมัน การสุกth_TH
dc.titleบทบาทของเอทิลีนและ 1-Methycyclopropene ต่อการสุกของผลปาล์มน้ำมันหลังการเก็บเกี่ยวth_TH
dc.title.alternativeThe Role of Ethylene and 1-Methylcyclopropene on Postharvest Ripening in oil Palm Fruitsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413438.pdf2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.