Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ-
dc.date.accessioned2017-03-01T08:38:20Z-
dc.date.available2017-03-01T08:38:20Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10660-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ ผลของอุณหภูมิที่มีต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากรำข้าวพื้นเมืองมีสีth_TH
dc.title.alternativeEffect of Temperature to Antioxidant Activity in Rice Bran Extract of Indigeneous Pigmented Riceth_TH
dc.title.alternativeผลของอุณหภูมิที่มีต่อกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากรำข้าวพื้นเมืองมีสี : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentOffice of President-
dc.contributor.departmentสำนักงานอธิการบดี-
Appears in Collections:PA01 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413641.pdf96.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.