Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธเนศ รัตนวิไล-
dc.contributor.authorกรวรรณ ปลอดแคล้ว-
dc.date.accessioned2017-01-06T06:46:53Z-
dc.date.available2017-01-06T06:46:53Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587-
dc.descriptionสารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการลดปริมาณของเสียth_TH
dc.subjectการจัดการของเสียth_TH
dc.titleการลดของเสียในกระบวนการบรรจุหอยลายอบกรอบth_TH
dc.title.alternativeDefect Reduction in the Packing Crispy Baby Clams Processth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korawan Plodklaew.pdf248.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.