Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ธเนศ รัตนวิไล | - |
dc.contributor.author | กรวรรณ ปลอดแคล้ว | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-06T06:46:53Z | - |
dc.date.available | 2017-01-06T06:46:53Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587 | - |
dc.description | สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | การลดปริมาณของเสีย | th_TH |
dc.subject | การจัดการของเสีย | th_TH |
dc.title | การลดของเสียในกระบวนการบรรจุหอยลายอบกรอบ | th_TH |
dc.title.alternative | Defect Reduction in the Packing Crispy Baby Clams Process | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering (Industrial Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Korawan Plodklaew.pdf | 248.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.