Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัลลภ สันติประชา-
dc.contributor.authorจุฑาพร บุญรัศมี-
dc.date.accessioned2016-12-08T07:02:47Z-
dc.date.available2016-12-08T07:02:47Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10534-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectมะเขือth_TH
dc.titleการพัฒนาสีผลและการพัฒนาผลหลังการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์มะเขือยาวพันธุ์สุพรรณ1th_TH
dc.title.alternativeFruit developing color and fruit development after harvesting on seed quality of eggplant cv. suphan1th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404513.pdf949.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.