Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPharkphoom Panichayupakaranant-
dc.contributor.authorArpaporn Kaewchoothong-
dc.date.accessioned2016-07-12T09:01:21Z-
dc.date.available2016-07-12T09:01:21Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10342-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Herb Sciences)--Prince of Songkla University, 2009th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectMedicinal plants Thailandth_TH
dc.subjectZingiberaceaeth_TH
dc.subjectHerbs Therapeutic useth_TH
dc.subjectBotany, Medical Thailandth_TH
dc.titlePreparation and quality control of Zingiber cassumunar extract with high-yielded anti-inflammatory active compoundsth_TH
dc.title.alternativeการเตรียมและการควบคุมคุณภาพสารสกัดไพลที่มีสารออกฤทธิ์ต้านการอักเสบปริมาณสูงth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์-
Appears in Collections:570 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345242.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.