Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorบรรจง วิทยวีรศักดิ์-
dc.contributor.authorเติมสิน ทองไกร-
dc.date.accessioned2015-11-04T02:31:42Z-
dc.date.available2015-11-04T02:31:42Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9980-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสารพิษตกค้างในอาหารen_US
dc.subjectไรแดง การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectฟีนอลส์en_US
dc.subjectฟอร์มัลดีไฮด์en_US
dc.titleการใช้ไรแดงในการตรวจคัดกรองความเป็นพิษของน้ำชะถุงมือที่ใช้สัมผัสอาหารen_US
dc.title.alternativeUse of moina macrocopa for a toxicity screening test of food contact glove leachatesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
395405.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons