Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSathaporn Prutipanlai-
dc.contributor.authorBaddariyah Sohsansa-
dc.date.accessioned2015-09-17T09:28:06Z-
dc.date.available2015-09-17T09:28:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9867-
dc.descriptionThesis (M.Sc.,Pharmacology)--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectGlutathioneen_US
dc.titleEffect of phenethyl isothiocyante (PEITC) and betong watercress (Nasturtium officinale) on glutathione S-transferase activity and glutathione levels in ratsen_US
dc.title.alternativeผลของเฟนเอทิลไอโซไธโอไชยาเนทและผักน้ำเบตงต่อแอคติวิตี้ของเอนไซม์กลูต้าไธโอนเอสทรานเฟอเรส และระดับของกลูต้าไธโอนในหนูขาวen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Pharmacology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา-
Appears in Collections:336 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393070.pdf644.64 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons