Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ขวัญจิตร สันติประชา | - |
dc.contributor.author | นาราวี ดือเระ | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-25T01:54:54Z | - |
dc.date.available | 2014-06-25T01:54:54Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9245 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | มะระขี้นก เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.title | การพัฒนาสีผลและการสุกแก่ของผลหลังเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์มะระขี้นก | en_US |
dc.title.alternative | The development of fruit color and fruit post-harvest ripening on seed quality of of balsam pear (momordica charantia L.) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374947.pdf | 714.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License