Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | มาลินี วงศ์นาวา | - |
dc.contributor.author | เรณุกา วิญญเจริญกุล | - |
dc.date.accessioned | 2014-04-02T09:14:17Z | - |
dc.date.available | 2014-04-02T09:14:17Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9123 | - |
dc.description | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เภสัชวิทยา), 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สำรอง (พืช) | en_US |
dc.title | การศึกษาฤทธิ์ของลูกสำรองในการเป็นยาระบาย ลดน้ำตาล ไขมันในเลือดและต้านออกซิเดชันในหนูขาวที่ไดรับอาหารไขมันสูงเปรียบเทียบกับผงบุก | en_US |
dc.title.alternative | Study of malva nut (Scaphium lychnophorm (Hance) piere.) in rats fed with high fat diet compare with Konjac Powder | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Pharmacology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา | - |
Appears in Collections: | 336 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
375329.pdf | 3.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License