Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9084
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ วิวัฒนวงศา-
dc.contributor.authorวีรวัฒน์ มหัทธนตระกูล-
dc.date.accessioned2014-03-01T08:47:13Z-
dc.date.available2014-03-01T08:47:13Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9084-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ คณะเภสัชศาสตร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการพัฒนายาen_US
dc.subjectธีโอฟิลลีน เภสัชจลนศาสตร์en_US
dc.titleผลของอาหารโปรตีนสูงต่อค่าพารามิเตอร์ทางเภสัชจลนศาสตร์ของยาธีโอฟิลลีนในอาสาสมัครสุขภาพดีen_US
dc.title.alternativeEffect of high protein diet on pharmacokinetic parameters of theophylline in healthy volunteersen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Clinical Pharmacy)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชกรรมคลินิก-
Appears in Collections:336 Research
560 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
377822.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons