Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโสภา เชี่ยวชาญวุฒิวงศ์-
dc.contributor.authorธนุสรา เหล่าเจริญสุข-
dc.date.accessioned2013-10-11T07:48:46Z-
dc.date.available2013-10-11T07:48:46Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8999-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectพริกขี้หนูen_US
dc.titleฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียของสารสกัดจากพริกขี้หนูen_US
dc.title.alternativeAntibacterial Activities of Cayenne Peper Extractsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Science)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์-
Appears in Collections:722 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover13.34 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstracts17.48 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgements10.29 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents27.49 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter130.81 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2381.61 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter378.4 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4195.71 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter519.12 kBAdobe PDFView/Open
Reference.pdfReferences30.65 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix42.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.