Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน | - |
dc.contributor.author | นุชเนตร, ตาเย๊ะ | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-06T02:56:10Z | - |
dc.date.available | 2013-08-06T02:56:10Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | วัตถุเจือปนในอาหาร | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | นมแพะ | en_US |
dc.title | ผลของสภาวะการทำแห้งแบบพ่นฝอยและวัตถุเจือปนในอาหารต่อคุณภาพของนมแพะผง | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Spray Drying Conditions and Food Additives on Qualities of Dried Goat Milk | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 436.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 627.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 541.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 691.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 522.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 758.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 2.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 410.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 595.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 601.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 225.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.