Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยุทธนา ศิริวัธนนุกูล-
dc.contributor.authorสุธา วัฒนสิทธิ์-
dc.contributor.authorอรุณพร อิฐรัตน์-
dc.contributor.authorนิวัติ แก้วประดับ-
dc.date.accessioned2013-01-22T08:06:44Z-
dc.date.available2013-01-22T08:06:44Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8622-
dc.description.sponsorshipมูลนิธิมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสุกร อาหารen_US
dc.subjectไก่ อาหารen_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์พืชสมุนไพรไทยและจีนเป็นยาและสารเสริมในอาหารสำหรับสุกรและไก่en_US
dc.title.alternativeThe utilization of Thai and Chinese herbal plants as medicine and feed additives for pigs and poultryen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์-
Appears in Collections:510 Research
570 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323575.pdf6.86 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons