Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8468
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปาริชาติ วิสุทธิสมาจาร | - |
dc.contributor.author | คณิตา คงรื่น | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-21T04:07:07Z | - |
dc.date.available | 2012-11-21T04:07:07Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8468 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวแดง การปนเปื้อน | en_US |
dc.subject | ข้าวแดง การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | อะฟลาท็อกซิน | en_US |
dc.title | ผลของอายุการเก็บ ประเภทข้าว และชนิดบรรจุภัณฑ์ต่อการปนเปื้อนสารอะฟลาทอกซินบี1 ในข้าวสังข์หยด | en_US |
dc.title.alternative | Effect of shelf life, rice types and packaging type to aflatoxin b, contamination in Sangyot rice | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Environmental Management (Environmental Management) | - |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
355963.pdf | 3.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License