Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปาริชาติ วิสุทธิสมาจาร-
dc.contributor.authorคณิตา คงรื่น-
dc.date.accessioned2012-11-21T04:07:07Z-
dc.date.available2012-11-21T04:07:07Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8468-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวแดง การปนเปื้อนen_US
dc.subjectข้าวแดง การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอะฟลาท็อกซินen_US
dc.titleผลของอายุการเก็บ ประเภทข้าว และชนิดบรรจุภัณฑ์ต่อการปนเปื้อนสารอะฟลาทอกซินบี1 ในข้าวสังข์หยดen_US
dc.title.alternativeEffect of shelf life, rice types and packaging type to aflatoxin b, contamination in Sangyot riceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
355963.pdf3.4 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons