Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8462
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วัลลภ สันติประชา | - |
dc.contributor.author | ชุลีพร ไผ่ดา | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-20T08:05:05Z | - |
dc.date.available | 2012-11-20T08:05:05Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8462 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | พริกขี้หนู พันธุ์บุตรสี เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.subject | พริกขี้หนู พันธุ์บุตรสี เมล็ด | en_US |
dc.title | การพัฒนาสีผลและการสุกแก่ของผลหลังการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์พริกขี้หนูพันธุ์บุตรสี | en_US |
dc.title.alternative | Fruit color development and fruit post-harvest ripening on seed quality of chili cv. butsi | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
355837.pdf | 713.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License